Bijdragen aan het park

Er zijn verschillende manieren waarmee u kunt bijdragen aan het behoud en de verdere ontwikkelen van het park.

Wilt u vrijwilliger worden? Kijk dan eens bij naar onze vacatures.

Wilt u een financiële bijdrage doen aan het park? Kijk dan eens bij “Vriend worden” of “Sponsor worden“.

 

 

Vriend worden

Daarvoor heb je vrienden……………..
Als “Vriend van Park Rusthoff” levert u een belangrijke financiële bijdrage aan het behoud, onderhoud en het functioneren van het Park.
De donaties van de Parkvrienden worden beheerd door de Stichting Vrienden van Park Rusthoff. Het bestuur van deze stichting bepaalt wat er met uw geld gebeurt. Meer hierover kunt u HIER lezen. Als vriend wordt u daarover tevens regelmatig op de hoogte gehouden via de website en eenmaal per jaar in de nieuwsbrief “Parkberichten” die bij u thuis wordt bezorgd.

Een paar voorbeelden van wat uw bijdrage als vriend van Park Rusthoff kan betekenen: Bepaalde evenementen in het park zouden zonder de steun van de Stichting Vrienden niet gerealiseerd kunnen worden.
De afgelopen jaren heeft De Stichting Vrienden een bijdrage geleverd aan de realisatie van de nieuwe entree aan het Boschplein, een zeer ingrijpende revitalisering van het Ooievaarseiland en de nieuwe bank aan het eind van de rode loper. Ook een plantenkasje voor de Schooltuin en een nieuwe duiventil voor de Kinderboerderij werden met hulp van Parkvrienden gerealiseerd.Momenteel wordt er hard gewerkt aan de metamorfose van de entree aan de Kerklaan.
Kortom, hoe meer “Vrienden” van de Stichting, hoe mooier het Park kan blijven.

De donatie aan de Stichting Vrienden van Park Rusthoff bedraagt slechts € 15.– per jaar (meer mag uiteraard ook). U kunt zich ook via de website onder de kop “vriend worden” aanmelden. Vervolgens ontvangt u een welkomstbrief met de nodige gegevens.
Wij hopen van harte u als nieuwe Vriend van uw park te mogen begroeten.

 

    Inschrijfformulier Vrienden Park Rusthoff