Inschrijving Oldtimer Festival 2021

Foto: Oldtimerfestival 2017

De Corona maatregelen houden ons nog altijd in de greep. In de hoop dat de versoepelingen zullen doorzetten gaan onze voorbereidingen onverminderd door. U kunt zich daarom vanaf heden reeds inschrijven als deelnemer van het komende Oldtimer Festival. (OTF) Bijgaand treft u de inschrijfformulieren per categorie aan.

De inschrijving is echter onder voorbehoud dat het OTF inderdaad doorgang zal kunnen vinden en wij niet getroffen worden door eventuele maatregelen inzake de Coronapandemie, ook al is dit op het laatste moment. Volg daarom de laatste ontwikkelingen in deze rubriek.

Let wel: De organisatie van het OTF kunt u op geen enkele wijze hiervoor aansprakelijk stellen.

U kunt zich hier inschrijven voor de oldtimerrit: Inschrijving oldtimerrit

U kunt zich hier inschrijven voor het tentoonstellen in het park: Inschrijving tentoonstelling oldtimer(s)

U kunt zich hier inschrijven voor de brommerrit: Inschrijving brommerrit