De Evenementen Commissie van Park Rusthoff

 

De Evenementencommissie (EC) van Park Rusthoff organiseert activiteiten en evenementen in Park Rusthoff. Hierbij kun je o.a. denken aan: Winterfeest, Voorjaarsmarkt, Vroege Vogels, Dag van het Park, Oldtimerfestival en Halloween.
Daarnaast ondersteunt de EC anderen die in Park Rusthoff een eigen activiteit willen organiseren. Dit zijn bijvoorbeeld het jaarlijkse Paasvuur, Fietsen versieren voor Kindercorso, VrijeTijdFestival, en de Parkdienst.
Voor de eigen evenementen plant en organiseert de EC de activiteiten, verzorgt zij de publiciteit en vraagt vergunningen aan. Zij administreert de inschrijvingen, maakt draaiboeken en zet vrijwilligers in. Op de dag van het evenement zelf coördineert de EC het evenement en zorgt voor het opbouwen en afbreken.

Vrijwilligers
Al deze evenementen kunnen alleen worden georganiseerd met de hulp van veel vrijwilligers. Er is steeds weer een brede variatie aan mensen nodig: bij het organiseren, opbouwen en coördineren, maar ook bij het verzorgen van hapjes en drankjes, bemensing bij attracties als een springkussen of workshop en natuurlijk bij het schrijven van persberichten en het maken van foto’s. Als na een evenement iedereen met een tevreden gevoel weer naar huis gaat, is het voor de Evenementencommissie geslaagd!

Zelf een evenement organiseren
Wilt u zelf in Park Rusthoff een evenement organiseren, neem dan contact op met de Evenementencommissie via ecparkrusthoff@gmail.com . Wij bespreken graag samen met u aan welke voorwaarden en regels een evenement en de organisatie daarvan moet voldoen. De Evenementencommissie helpt u daar graag bij.

Heeft u ideeën op welke manier het park nog meer gebruikt kan worden? Heeft u een idee voor een nieuw, leuk evenement, laat het ons dan weten. Dan kijken we graag samen met u of en hoe dat idee vorm te geven is.
Vrijwilligers als lid van de Evenementencommissie zelf of alleen bij een enkel evenement zijn van harte welkom. Een mailtje naar ecparkrusthoff@gmail.com is voldoende om je aan te melden. We kijken dan samen wat het beste bij jou past!

Contact
Contactpersoon: Ton Wijsman
Contact via ecparkrusthoff@gmail.com